Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські кіборги зустрілися з міністром оборони України

14 вересня 2015 р., 18:39

14 вересня відбулась зустріч закарпатських кіборгів М.Миньо та Р.Трубіна з Міністром оборони України С.Полтораком.

У ході зустрічі захисники донецького аеропорту "з перших вуст" донесли до міністра інформацію щодо основних проблем, з якими зіштовхуються військовослужбовці на передовій у контексті матеріально- технічного забезпечення, кадрового підбору, представлення до нагород, присвоєння чергових звань.

У свою чергу Міністр оборони поінформував присутніх щодо конкретних кроків оборонного відомства з вирішення озвучених проблем. Як зазначив С.Полторак, сьогодні на озброєнні армії -- сучасні зразки озброєння та військової техніки, розробляється нова якісна форма; до норм речового забезпечення у підготовку військових впроваджуються стандарти НАТО; триває робота щодо запровадження нової концепції забезпечення житлом військовослужбовців Збройних сил України.

Необхідно зазначити, що подібні зустрічі міністра з безпосередніми учасниками бойових дій стають традиційними. Оскільки у форматі такого спілкування можна додатково отримати повну, неупереджену та об’єктивну інформацію щодо реального стану речей у збройних силах. Це стало можливим завдяки активній позиції Директора Департаменту соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони полковника В.Федічева.

За результатами зустрічі, зокрема, прийнято рішення про підготовку у найкоротші терміни М.Миньо та В.Федічевим списку військовослужбовців ПДВ - учасників бойових дій, які будуть подані Міністру оборони України для відзначення державними нагородами.

Закрпатські кіборги висловили щиру подяку голові ГО "Європейський Ужгород" І Цапу за надане сприяння у проведенні зазначеної зустрічі.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp