Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студентка УжНУ стала переможцем Всеукраїнської олімпіади

22 квітня 2014 р., 21:29

Марина Костик стала найкращою серед знавців англійської мови та літератури

15-18 квітня на базі Київського національного лінгвістичного університету проходив II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Англійська мова та література". Ужгородська студентка-четвертокурсниця Марина Костик, яка цьогоріч представляла кафедру англійської філології УжНУ, у підсумку виборола 1 місце.

Подія надзвичайно приємна і важлива для професорсько-викладацького складу кафедри, Інституту іноземної філології, університету, адже зусилля, яких докладають викладачі з метою якісної підготовки фахівців, оцінені високо.

Варто відзначити, що цьогорічна випускниця англійського відділення Наталія Буторіна минулого року також була серед призерів – виборола 3-е місце.

Це ще раз засвідчує, що рівень знань студентів є високим, відтак вони є конкурентноздатними фахівцями на сучасному ринку праці.

Марина Костик ділиться враженнями:



"Я брала участь у конкурсах та олімпіадах різного рівня, проте цього разу все було найсерйозніше. З одного боку, цікаво було порівняти свої знання з рівнем підготовки інших конкурсантів, водночас відчувала велику відповідальність, тому докладала максимум зусиль. Звичайно, окрім робочих моментів, було багато нових знайомств і приємних вражень від поїздки. Атмосфера спілкування з учасниками олімпіади залишалася дуже теплою і дружньою впродовж усіх чоторьох днів нашого перебування в Києві. Не було відчуття запеклої конкуренції. Перемога стала для мене приємною несподіванкою.

Результати були відомі ще зранку, але я про це не знала до початку церемонії закриття олімпіади. Тому інтрига зберігалася до останнього. Коли мене запросили до слова, прокоментували це так: "Ви ж уже встигли осмислити все, що відбулося, отож вам є що сказати". Осмислювати довелося за ті кілька секунд, доки підходила до мікрофона.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp