Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві затвердили кількість виборчих округів

16 вересня 2015 р., 20:37

Не всі члени комісії змогли ознайомитись з кінцевим напрацюванням

Сьогодні під час засідання територіальної виборчої комісії члени комісії затвердили 36 виборчих округів.

Під час засідання окремі члени ТВК наголосили, що це одне із найважливіших рішень у роботі комісії. Фактично, для прийняття рішення, не вистачило часу для детального ознайомлення і аналізу.

"Коли голова комісії каже, що ми це розробили - це така уявна конфігурація ми. Були дійсно внесені корективи і зауваження. Але, усі спільно напрацьовані представниками різних політичних сил зауваження у даному проекті не відображені. Тому я прошу колег іще раз подумати про нашу персональну відповідальність за це голосування", - зазначила член ТВК від політичної партії "Народний фронт" Катерина Іванчо.

За результатами голосування члени комісії таки затвердили утворення територіальних виборчих округів для проведення виборів депутатів до Мукачівської міської ради. За проголосували 9 із 17 членів комісії.

"В нас завжди є можливість виправити помилки, якщо ми щось пропустили і внести зміни до даного рішення. Але це потрібно зробити оперативно, бо незабаром розпочнеться процес висування кандидатів, які повинні володіти достовірною інформацією про межі свого округу", - сказав член комісії від політичної партії "Опозиційний блок" Сергій Носалюк.

Важливо, що Мукачівська ЦРЛ на цьогорічних місцевих виборах буде входити до складу одного з виборчих округів м. Мукачево. Кількість виборців у лікарні складає 635 осіб. Саме стільки ліжкомісць стаціонару зареєстровано в ЦРЛ.

Рішення про межі 36 округів буде опубліковане наступного дня після прийняття.

Голос Карпат


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp