Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мешканці Великої Доброні скаржилися на життя міліції (ФОТО)

17 вересня 2015 р., 10:01

Очільник міліції Ужгородщини вислухав селян на прийомі

Керівник міліції Ужгородщини спілкувався з мешканцями с.Велика Добронь. Під час зустрічі обговорювались та вирішувались проблемні питання жителів села.

 

Начальник Ужгородського райвідділу Іван Руснак провів прийом громадян вс.Велика Добронь, що на Ужгородщині. Міліціонер вислухав проблеми мешканців та прийняв відповідні рішення для їх вирішення.

Також була проведена зустріч з головою сільської ради Сільвашом Золтаномта директором місцевої школи Хантер Йосипом. В ході бесіди обговорювались питання, які стосувались представників ромської народності. Зокрема, є проблема з їхнім відвідуванням школи, яке є досить низьким. Окрім цього, декілька учнів початкових класів ще й досі не мають свідоцтва про народження. Обговорено й питання дитячого садочку, де виховуються 182 дітей, які поділені на сім груп, у двох з яких – діти ромської громади. Особливу увагу було приділено питанню співпраці Велико-

Добронського громадського формування з правоохоронними органами.

Правоохоронці акцентували увагу присутніх напідготовці до проведення виборів. Міліція Ужгородщини і надалі проводитиме профілактичну та роз’яснювальну роботу, щодо недопущення порушень виборчого законодавства та підкупу виборців.

Інформація Ужгородського РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp