Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Київ погодився розглянути поправки щодо особливого статусу - Пушилін

17 вересня 2015 р., 15:08

Україна погодилися опрацювати варіант внесення положень про вибори в закон про особливий статус Донбасу, заявив Пушилін.

Українська сторона в контактній підгрупі з політичних питань погодилася обговорити внесення запропонованих ДНР і ЛНР поправок в закон про особливий статус, заявив представник ДНР на переговорах Денис Пушилін, передає Донецьке агентство новин.

"Представники України погодилися опрацювати варіант внесення положень про вибори до статті 10 закону України "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей" з одночасним набуттям чинності всіх норм закону", - йдеться в повідомленні.

Зауважимо, що переговори політичної підгрупи щодо Донбасу тривали в Мінську 15 і 16 вересня.

Крім того, Пушилін повідомив, що передача контролю над кордоном з Росією українській владі повинна відбутися після того, як Україна стане федеративною державою, передає Интерфакс.

"Перш ніж нам доведеться передати контроль над кордоном Україні, ми повинні побачити зовсім іншу Україну", - сказав він.

Раніше президент Петро Порошенко заявляв, що прийнятий парламентом закон про особливий порядок самоврядування в окремих районах Донбасу набуде чинності тільки після виконання низки умов.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp