Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець - серед переможців всеукраїнського конкурсу «Майбутнє країни – у мріях дитини» (ФОТО)

17 вересня 2015 р., 18:02

Нагородили нашого земляка сьогодні, 17 вересня.

Сьогодні, 17 вересня, Євген Уліганець отримав диплом призера конкурсу дитячої творчості «Майбутнє країни – у мріях дитини» та пам’ятний приз. Вручив їх Олексій Петріченко, начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області

 

Євген із Свалявського району Закарпатської області виборов ІІ місце на всеукраїнському рівні конкурсу у напрямі комп’ютерна графіка (комп’ютерна анімація) за цікаву роботу «Озеро достатку».

Урочисте нагородження переможця відбулось у приміщенні Головного управління ДФС у Закарпатській області. Захід проходив в режимі відео-зв’язку з усіма областями України, в яких так само, як і в Закарпатській області, були свої призери та переможці конкурсу.

Серед значної кількості робіт перемогу на всеукраїнському рівні здобули 18 конкурсантів з 15 регіонів, серед яких і закарпатець. Роботи діток оцінені професійним журі під час урочистого засідання у червні. Як відзначають члени журі, з року в рік конкурсанти вражають дорослих не тільки майстерністю, але й змістовністю своїх робіт.

Перед дітьми було завдання не з легких – за допомогою художніх знарядь, комп’ютерної техніки, звичайної кулькової ручки необхідно було відобразити у своїх роботах розуміння: для чого у державі існують податки. Не дивлячись на складність тематики, учасники з успіхом впоралися із завданням.

Нагадуємо, конкурс стартував на початку року і проводився у три етапи. Цьогоріч його учасниками стала рекордна кількість конкурсантів – 11 728 учнів загальноосвітніх навчальних закладів з усієї України від 9 до 15 років. Свої роботи учасники представляли за трьома напрямами: художні твори; комп’ютерна графіка (комп’ютерна анімація); літературні твори.

Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp