Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Загиблого "правосекторівця" з Буштина поховають через місяць

17 вересня 2015 р., 18:23

Час потрібен для експертизи...

Саме стільки часу знадобиться для ДНК-експертизи, результати якої повинні остаточно підтвердити, що в ДТП на Дніпропетровщині загинув саме цей боєць ДУК ПС.Про це розповіла начальник медичного управління та реабілітації бійців ДУК Яна Зінкевич в інтерв’ю «Громадському ТБ». 

Йдеться про буштинця Віталія Бертолона (друга Булю), який, за неофіційною інформацією, загинув внаслідок аварії 8 вересня.Вчора голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль на своєму сайті заявив, що, мовляв одного з загиблих у ДТП представників «Правого Сектору» поховали як невідомого. Однак головний медик «Правого Сектору» спростувала цю інформацію:«Він лежить тут, в морзі лікарні ім.Мечникова, і ще місяць йому робитимуть експертизу. Приїжджали родичі, дані по загиблому були відомі через три години. Ніхто його особу не приховував, і ховати як невідомих ми своїх побратимів не будемо», — говорить Зінкевич.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp