Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородець, який викрав дві автівки, від міліції не сховався (ФОТО)

17 вересня 2015 р., 20:29

Хоча машини вже встигли розібрати...

Із одного й того ж двору, 24-річний ужгородець, вкрав дваавтомобілі. Транспортні засоби відідігнав на територію гаражного кооперативу «Радванка», щоб там їх розібрати на запчастини...
Вчора із заявою про крадіжку транспортних засобів до Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 34-річний чоловік про те, що кілька днів тому, припаркував свої автомобілі «Форд Ескорд» та «Форд Мондео» з державними номерними знаками іншої країни, у дворі загального користування за місцем тимчасового проживання, а повернувшись із відрядження, транспортних засобів на місці вже не було.

 

На місце події виїхали слідчо-оперативна група та працівники карногорозшуку міськвідділу міліції. Правоохоронці вивчили обставини, за яких буловчинено злочин, провели подвірний обхід, опитали жителів прилеглихбудинків, перевірили раніше судимих за аналогічні злочини та інше.

Завдяки вмілим діям оперативних працівників міськвідділу міліції буловстановлено не тільки місце знаходження вкрадених автомобілів, ще йрозшукано самого зловмисника... І крадія, і самі транспортні засіби правоохоронці знайшли на території гаражного кооперативу «Радванка».

Правопорушником виявився 24-річний ужгородець, який вже притягався до кримінальної відповідальності за незаконні операції з металобрухтом. Ускоєнні даного злочину молодий ужгородець зізнавсята пояснив правоохоронцям, що крадені автівки вирішив розібрати назапчастини, продати їх, а «зароблені» гроші витратити на власні потреби.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортнимзасобом), яка передбачає відповідальність за вчинення даного злочину увигляді позбавлення волі на строк до 5 років. Триває слідство.

Інформація Ужгородського МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp