Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатський ветеран міліції отримав "по заслугам" (ФОТО)

17 вересня 2015 р., 22:01

Нагрудний знак «За безпеку народу» отримав берегівчанин.

За багаторічну плідну працю в міліції ветеран органів внутрішніх справ з Берегова полковник внутрішньої служби у відставці Олександр Щурін отримав відомчу відзнаку МВС України – нагрудний знак «За безпеку народу».

 

Вчора, аби особисто вручити нагрудний знак від міністра внутрішніх справ - Арсена Авакова, у гості до найстаршого ветерана ОВС в Берегівському районі Олександра Щуріна (Олександру Федоровичу – 91 рік) завітав керівник берегівських правоохоронців підполковник міліції Василь Рябінчак.

За роки ІІ Світової війни та служби в органах внутрішніх справ полковник у відставці має понад 35 медалей та орденів. З який Олександр Федорович найбільш пишається – відзнакою президента України, почесним знаком МВСУкраїни та орденом «За мужність».

Сивочолий ветеран був зворушений візитом гостей, а отримана відзнакастала для нього, хоч далеко не першою по ліку, про те приємною несподіванкою.

Ще довго очільник правоохоронців Берегова та «бувалий» міліціонер на заслуженому відпочинку спілкувалися на різні теми у дружній невимушеній обстановці. Ветеран радо ділився спогадами свого життя розповідав про злочини, які йому вдалося розплутати.

Василь Васильович побажав ветерану міцного здоров’я, довгих років життя, бадьорого настрою та сімейного благополуччя, адже окрім дітей, онуків та правнуків у нього вже є й маленькі праправнуки. Олександр Федорович , у свою чергу, подякував правоохоронцям за увагу та підтримку.

Інформація Берегівського РВ УМВС



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp