Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Михайловцях виявили тіло закарпатця (Фото)

18 вересня 2015 р., 14:05

Тіло було замкнуте у машині

Поліція м. Міхайловце у Словаччині з’ясовує обставини смерті українського громадянина, якого виявили нещодавно в автомобілі з угорськими номерами біля хірургічного відділення міської лікарні м. Міхайловце. У зв'язку з цим було порушено кримінальну справу за вбивство.

У четвер, 17 вересня, близько 5-ї години ранку 36-річний українець на власному автомобілі з угорськими номерними знаками доставив під хірургічне відділення міської лікарні м. Міхаловце на два роки молодшого за нього брата. Він знаходився на передньому сидінні, але вже не подавав ознак життя.

{g}

«Лікар, який проводив попереднє обстеження, лише підтвердив смерть чоловіка з невідомих причин. Точну причину смерті покаже тільки розтин», - повідомив Регіональний представник поліції м. Кошице Олександр Сабо.

Трохи згодом вдалося розшукати і чоловіка, який доставив свого брата до лікарні. Його помістили у камеру попереднього дізнання поліцейської дільниці. Триває слідство.

7 Днів за матеріалами Тvnoviny.sk


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp