Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівські та Чопські прикордонники боролись за звання кращого інспектора (Фото)

18 вересня 2015 р., 19:39

Цього року перемога дісталась львівським колегам

6-18 вересня, в Кінологічному навчальному центрі Західного регіонального управління ДПСУ відбулися змагання серед дільничних інспекторів прикордонної служби.

За звання кращого боролися 25 інспекторів з Чернівецького, Чопського, Мукачівського, Мостиського та Львівського прикордонних загонів.

Власне змагання відбувалися у два етапи – індивідуальна першість та естафета.

{g}

Спочатку кожен інспектор складав комплексний тест. Це 180 питань з тактики прикордонної служби, правової, вогневої та технічної підготовки. Також прикордонники демонстрували свої знання слідів на контрольно-слідовій смузі та вміння складати протокол про адміністративне правопорушення.

Крім того дільничні інспектори змагалися у водінні мотоцикла, стрільбі з пістолета та автомата, наданні першої медичної допомоги та рукопашному бою.

Переможцем змагань став старшина Роман Строган – дільничний інспектор відділу прикордонної служби «Краковець» Мостиського загону. Прикордонник вже чотири рази брав участь у таких змаганнях, а у 2012 році - Роман вже був визнаний кращим дільничним інспектором Державної прикордонної служби України.

За підсумками естафети, кращою командою дільничних інспекторів прикордонної служби Західного регіонального управління стали прикордонники – Мостиського загону.

Державна прикордонна служба - Західний контроль


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp