Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві розпочалось свято меду (Фото)

18 вересня 2015 р., 20:45

Аналогів закарпатського меду немає ніде у світі

Сьогодні, 18 вересня, у Мукачеві стартувало щорічне свято меду.

Закарпатський бджоляр із Хуста Віктор Папп із бджолами працює вже 37 років і впевнений, найкращі бджоли - карпатські.

Окрім того, що мед та продукти бджолярства надзвичайні смаколики вони ще й приносять чималу корись здоров’ю, за умови правильного використання.

"Закарпатські меди мають надзвичайні цілющі властивості. Усе це пов’язано із унікальною природою Карпат", – каже бджоляр.

У середньому бджолина сім’я у хороший рік приносиль близьео 45 кг. меду. Унікальність виробництва Віктора Паппа полягає в поєднанні сучасної промислової пасіки, що розташована в передгірній та гірській місцевості українських Карпат, де утримують високопродуктивні чистопородні карпатські бджоли типу «Синевир».

Бджолина продукція - панацея від багатьох хвороб, каже бджоляр. Аналогів закарпатського меду немає ніде у світі.

Крім того, з продуктів бджільництва виготовляють і чимало алкогольних напоїв: медове вино, настоянки, бальзами. За умови правильного вживання ці продукти приносять не меншу корись для здоров’я.

{g}

"Мед - одне із самих надійних і перевірених досвідом лікарських засобів. Лікування медом практикується протягом багатьох століть. У меді міститься неймовірно велика кількість мікроелементів і речовин, які в залежності від застосування надають той чи інший лікувальний ефект. За допомогою меду можна вилікувати хвороби легенів, серцево-судинні захворювання, проблеми з шлунково-кишечним трактом, нервові недуги, безпліддя тощо", - каже Віктор Папп.

Голос Карпат


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp