Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як ужгородці природні джерела відновлювали (ВІДЕО)

19 вересня 2015 р., 17:01

У парку "Перемога" відбулася тематична акція

Сьогодні, 19 вересня, ужгородці провели акцію з відновлення природних джерел озера у місцевому парку «Перемога».Як небайдужі містяни прибирали парк, бачила репортер ZIK-Стрім Вікторія Жуйко.

Активісти зазначають, що озеро «Кірпічка» частково наповнюється грунтовими водами, які залягають близько від поверхні землі. Але через захаращеність парку вода не потрапляє до водойми. Тож ужгородці взялися за прибирання парку. До ініціативи, яка відбулась під гаслом «Врятуймо Кірпічку! Відновимо природні джерела», долучились також громадські організації міста.

«Озеро пересихає, але ми від джерела прокладемо русло, по якому вода стікатиме до озера і наповнюватиме його», – зазначив громадський активіст Микола Яцко.

Людям вдалося розчистити струмок від сміття та гілля. Потрохи вода таки почала стікати до озера. Як зазначили місцеві жителі, вони мають ще кілька ідей для того, аби збільшувати кількість води в озері.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp