Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пограбував сусіда і заснув напідпитку

20 вересня 2015 р., 12:53

Так злодія і знайшли правоохоронці.

30-річний чоловік викрав алкогольні напої з літньої кухні свого односельця. За лічені години був затриманий співробітниками міліції.

Подія трапилася в селі Верхній Коропець Мукачівського району. Злодій вночі проник до літньої кухні односельця, звідки викрав декілька пляшок дорогого шампанського, горілки та коньяку. Сума збитків становить близько 1000 гривень.

До Мукачівського міськвідділу міліції звернувся 57-річний житель с. Верхній Коропець. Чоловік повідомив, що вночі невідомий проник до літньої кухні та викрав алкогольні напої. Розшуковик Мукачівського міськвідділу міліції Михайло Обіцкі вже за кілька годин викрив зловмисника.

Чоловік напідпитку, нічого не підозрюючи, спав вдома. Поряд валялися порожні пляшки... Крадієм виявився 30-річний односелець потерпілого. Чоловік неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців, він притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Інформація Мукачівського МВ УМВС



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp