Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

15 осіб ліквідовували вилив в Уж дизпалива

20 вересня 2015 р., 14:28

Нагадаємо, ававрія трапилася на Перечинщині.

19.09.2015 станом на 19:00 продовжувалися роботи по ліквідації наслідків розливу дизпалива внаслідок несанкціонованої «врізки» в трубу продуктопроводу ДП «Прикарпатзахідтранс» ЛВДС «Дубриничі» поблизу с. Ворочево, Перечинського району. Орієнтовна площа забруднення на поверхні водного дзеркала річки Уж близько 300 м2. Периметр забруднення оброблений абсорбентом, здійснена відкачка затриманих боновими загорожами залишків нафтопродуктів.

Аварійною бригадою ЛВДС “Дубриничі” ДП “Прикарпатзахідтранс” проведені заходи з:

герметизації труби, влаштування котловану для відкачки накопичених нафтопродуктів;встановлено гідрозатвор на місцевому потічку Безіменний ліва притока річки Уж в районі с. Ворочево, Перечинського району;здійснено обробку абсорбентом місць локалізації нафтових залишків.

З метою захисту водозабору міста Ужгород від потрапляння нафтопропродуктів поблизу с. Кам’яниця Ужгородського району аварійною бригадою ЛВДС «Дубриничі» спільно з Ужгородським МУВГ встановлені бонові загорожі. Спеціалістами гідрохімлабораторії БУВР Тиса, представниками ужгородського МУВГ та державної екологічної інспекції у Закарпатській області відібрані проби води та проводиться постійний моніторинг ситуації щодо забруднення річки Уж.

Для проведення робіт з ліквідації наслідків від ЛВДС “Дубриничі” ДП “Прикарпатзахідтранс” залучалося 5 одиниць техніки та 15 чоловік.

У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp