Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Тячеві було солодке життя

21 вересня 2015 р., 10:01

На святі «Sweet fest»

Шоколадна смакота, випічка від місцевих ґаздиньок на будь-який смак та авторський хенд-мейд – все це можна було побачити та придбати на ІІ міському святі солодощів «Sweet fest», яке в суботу, 19 вересня, відбулося на Поштовій площі у Тячеві.

Організаторами «шокофесту» виступила креативна молодь тячівської громадської організації «Громада» на чолі з активісткою Богданою Поковбою.На святі була нагода не лише поласувати солодким, але й у прямому значенні докласти рук до потрібних та цікавих справ. Зокрема, подружжя волонтерів Іван та Калина Крічфалушій разом з усіма охочими плели маскувальні сітки для військових у зоні АТО. Як розповіли активісти, готові масксітки відправлять бійцям 3-го батальйону 128 бригади. Також тут можна було написати листа солдату.І дорослі, й діти з цікавістю вчились ліпити горщики з глини під час майстер-класу з гончарства від Юлії Єгорової-Рогової (м.Ужгород). Василь Когутич з Ужгорода малював шоколадні портрети, а буштинка Тетяна Піпусь прикрашала всіх бажаючих боді-артом.

Окрасою свята стала Королева Шоколаду, в яку перевтілилася юна тячівчанка Анастасія Цубера. А вишукане вбрання для образу створила дизайнер Наталія Алечко. З Королевою можна було сфотографуватись на згадку у тематичній фотозоні від студії флористики "Арт Букет" (Тячів). Також вона нагороджувала переможниць дитячого конкурсу краси «Міні-міс та юна міс-Тячів-2015».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp