Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Виноградові юнак докермувався до неприємностей (ФОТО)

21 вересня 2015 р., 13:01

У ДТП постраждали люди...

Вчора в м. Виноградів сталася дорожньо-транспортна пригода з вини неповнолітнього. 17 річний юнак керував легковим автомобілем марки «БМВ», на угорських номерах, не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали 6 пасажирів, з них 9-річний хлопчик. Водій тілесних ушкоджень не отримав.

20 вересня близько 16 години в м. Виноградів сталася дорожньотранспортна пригода за участю автомобіля марки «БМВ» на угорських номерах. Виїздом слідчо-оперативної групи та нарядом ДАІ було встановлено, що за кермом авто перебував 17 річний мешканець м. Виноградів. Юний водій, рухаючись на автомобілі в місті Виноградів у напрямку с. Онок Виноградівського району, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де з'їхав у кювет та врізався в дерево.

Внаслідок аварії різні тілесні ушкодження отримали 6 пасажирів цього автомобіля, усі жителі Львівської області. Серед потерпілих був 9 річний хлопчик, якого після надання медичної допомоги, відпустили додому. Двоє пасажирів перебувають в реанімаційному відділенні Виноградівської РЛ. Всіх інших потерпілих після огляду лікарями було також відпущено додому.

У водія взято кров на експертизу. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик Виноградівького РВ. Триває перевірка.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp