Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як студенти Фіфу боґрач варили (ФОТО)

21 вересня 2015 р., 19:01

Нещодавно студенти вийшли на природу...

Нещодавно факультет іноземної філології вперше спільно виїхав на природу. У Боздоському парку студенти всіх курсів спільно з викладачами влаштували змагання з варіння найсмачнішого боґрачу, а також показували свою креативність, дотепність та витривалість у різноманітних конкурсах.

 

Декан ФІФу Михайло Рошко стверджує, що нарешті вдалося втілили його давню мрію – зробити акцію, яка б ще краще згуртувала факультет. «Спільний відпочинок має дати можливість студентам перезнайомитися між собою та здружитися курсами, у неформальній обстановці вони можуть відкрити для себе викладачів по-новому. Викладач може бути суворим на лекції, а тут – м’яким, добрим, відразу тепліють стосунки між усіма. Факультет стає колективом», – коментує Михайло Рошко.

Цьогоріч на факультет вступило чимало молоді з-за меж області, тому спільний відпочинок має познайомити їх ще із кухнею Закарпаття. Зокрема, першокурсники вперше покуштували популярну угорську страву боґрач, яку в Україні можна спробувати тільки на Закарпатті.

Гуртувати колектив прагне й голова студради факультету Еріка Попович. Дівчина стверджує: поволі доведемо, що ми також активний факультет й вміємо весело проводити час. Навесні ми провели перший День філолога, а тепер – перший виїзд на природу

Кубок ФІФа з боґрачу відбувався під керівництвом шеф-кухаря доцента Тараса Дацьо та з допомогою заступника декана Оксани Дацьо, які активно консультували всіх, давали цікаві поради. У результаті із шести казанів найсмачнішою визнали страву четвертокурсників, яку готував досвідчений Міклош Вашергелі.

Розваги, руханки, забави з м’ячем, дискотека тривали чи не до вечора. Іноземні філологи довели, що вони вміють якісно відпочивати.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp