Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття може прийняти близько 22 тисяч туристів

22 вересня 2015 р., 16:22

Про це йшлося на сьогоднішньому брифінгу...

Про розвиток туристичної галузі та пріоритетні напрямки роботи управління туризму та курортів поінформував представників засобів масової інформації начальник профільного управління облдержадміністрації Денис Ман під час брифінгу, який відбувся в прес-центрі ОДА 22 вересня.

Згідно з останнім моніторингом, мережа санаторно-курортних, туристично-рекреаційних та готельних закладів області нараховує 392 об’єкти. В області одночасно можна розмістити близько 22 тис. осіб.

На території області активно розвивається сільський туризм. Сьогодні близько 400 садиб області готові надавати послуги з розміщення, харчування, організації дозвілля. Більшість сільських господарів, які надають туристичні послуги, об’єднується у районні спілки розвитку сільського туризму. Найбільш активно у цьому напрямку працюють у Берегівському, Мукачівському, Рахівському, Тячівському районах.

Що стосується пріоритетних напрямків роботи, то протягом вересня-жовтня поточного року в управління туризму та курортів працюють робочі групи із розробки нової програми розвитку туризму та курортів облдержадміністрації та з розробки туристичного бренду Закарпаття. Програма буде розроблена на період до 2016 – 2020 років та враховуватиме окремі елементи Стратегії розвитку області.

«Основним питанням для туризму вже протягом багатьох років залишається розвиток інфраструктури» – зауважив Денис Ман. І поінформував журналістів, що станом на сьогодні в управлінні розробляються пріоритетні напрямки для ремонту доріг, розглядається питання зведення в наступному році дороги до полонини Драгобрат у співфінансуванні із державним бюджетом.

Прес-служба Закарпатської ОДА



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp