Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Санкції не забороняють авіакомпаніям РФ літати в Україну

22 вересня 2015 р., 19:21

Санкції щодо російських авіакомпаній стосуються тільки прольоту через територію України і не торкнуться рейсів в Україну та з неї, а також транзитних.

Про це повідомив журналістам генеральний директор міжнародного аеропорту "Бориспіль" Євген Дихне у вівторок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За його словами, функції із забезпечення рішення РНБО більше знаходяться в зоні відповідальності "Украероруху", оскільки санкції торкнуться тільки прольотів.

Дихне додав, що в роботі аеропорту "Бориспіль" у зв'язку з санкціями нічого не змінилося.

Як відомо, президент Петро Порошенко ввів у дію рішення РНБО про санкції проти Росії 16 вересня. Під санкції потрапив ряд російських авіакомпаній, у тому числі найбільша – "Аерофлот".

Аналогічні санкції введені відносно державіакомпаній РФ "224 льотний загін", "ВІМ-Авіа", "Газпром-Авіа", "Донавіа", "Когалимавіа", "Оренбурзькі авіалінії", "Політ", Red Wings, "Росія", "РусДжет", "РусЛайн", "Сибір", "Трансаеро", "Уральські авіалінії", "Якутія", "Ямал" та інші.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp