Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці "під мухою" не поділили... вулицю

22 вересня 2015 р., 21:01

Така суперечка закінчилася для одного з хлопців реанімацією...

До приймального відділення хустської лікарні з ножовим пораненням в груди потрапив 20-річний молодик с. Велятино. Юнак перебуває в реанімації. Підозрюваний стверджує – це самозахист.

Опівночі, 22 вересня черговий лікар повідомив правоохоронців про те, що до них з ножовим пораненням у груди доставлено 20-річного жителя с. Велятино. На місці події правоохоронці слідчо-оперативної групи встановили, що тієї ночі двоє односельців, що проживають на сусідніх вулицях пересіклися на сільській вулиці. 20-річний Іван та 29-річний Назар (імена змінені) були на підпитку.

Як розповів один з учасників конфлікту, 29-річний Іван, він саме повертався з роботи додому, коли зі словами «Що ти робиш на нашій вулиці!», на нього накинувся односелець Назар і вдарив кулаком по обличчю. Іван пригадує, що після першого ж удару впав на землю, але молодика це не зупинило і той продовжував його лупцювати. Ділі, пояснює Іван, йому довелося скористатися розкладним ножем, якого завжди носить при собі. Ним він і вдарив Назара у груди.

Сам Назар зараз перебуває в реанімації, непритомний. Тому ніяких показів, як розгорталися події тої злощасної ночі поки що не може надати.

Старшим слідчим Володимиром Беловим внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст. 124 Кримінального кодексу України «Умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинців». Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Інформація Хустського МВ УМВС







Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp