Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Аби зима була зі світлом - треба розрахуватися за електроенергію

22 вересня 2015 р., 21:32

Тільки так можна уникнути віялових відключень

Днями в ЗМІ поширилося повідомлення з посиланням на «Укренерго» про можливі віялові відключення від електроенергії під час опалювального сезону 2015-2016 років.

Як повідомив в. о. генерального директора ПАТ «Закарпаттяобленерго» Артем Мартинюк, станом на 10 вересня 2015 року до жодного підприємства у структурі обленерго, в тому числі до ПАТ «Закарпаттяобленерго», не надходило повідомлень від профільного міністерства чи від уряду щодо можливих віялових відключень взимку.

«Я певен, що за умови, якщо споживачі повністю розраховуватимуться за спожиту електроенергію, і ПАТ «Закарпаттяобленерго» забезпечить стовідсоткові розрахунки з енергоринком, віялових відключень взимку вдасться уникнути», - прокоментував Артем Андрійович.

Він додав, що в разі надходження офіційних повідомлень про віялові відключення, ПАТ «Закарпаттяобленерго» одразу повідомить про це своїх споживачів.

Артем Мартинюк також висловив вдячність усім споживачам Закарпатської області за вчасні та повноцінні розрахунки на спожиту електроенергію.

Нагадуємо, що ПАТ «Закарпаттяобленерго» працює цілодобовий кол-центр за номером 0-800-50-16-20 (безкоштовно з мобільних та стаціонарних телефонів), звернувшись до якого можна отримати будь-яку інформацію.

Прес-служба ПАТ «Закарпаттяобленерго»


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp