Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці продовжують потерпати від шахраїв

23 вересня 2015 р., 12:25

Міліція вкотре просить громадян бути обережними

Вчора протягом дня до Ужгородського міськвідділу міліції надійшли звернення від двох чоловіків, які переказали гроші на рахунки шахраїв.

49-річний житель Львівської області вирішив придбати собі радіоапаратуру через мережу Інтернет. Знайшовши оголошеня, зв’язався з «продавцем», домовився з ним про вигідну ціну товару, та переказав на рахунок зловмисника 1400 гривень. Однак «куплений» товар так і не отримав.

Вкотре радимо громадянам бути уважними та обережними при купівлі товарів через мережу Інтернет. Перед здійсненням платежу чи завдатку, перегляньте відгуки користувачів, які вже мали досвід користування вибраним вами веб-ресурсом, оцінили якість товару або послуги та наполягайте на оплаті лише після отримання товару.

22-річний ужгородець потрапив на гачок шахрая через отримане СМС-повідомлення. На мобільний телефон заявника надійшло повідомлення із текстом про нібито виграний автомобіль. Але для його отримання потрібно було сплатити 1% вартості транспортного засобу. Довірливий хлопець переказав на рахунок шахрая 4520 гривень.

Міліція закликає громадян бути обачними, не вірити подібним СМС-повідомленням, не перераховувати гроші, адже головна мета зловмисників – обманним шляхом заволодіти грошовими коштами.

Пам’ятайте, збереження ваших коштів у таких випадках залежить тільки від вас. А якщо вас все ж таки ошукали, обов’язково звертайтеся до міськвідділу міліції або телефонуйте на «102».






Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp