Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У лісі поблизу Мукачева росте марихуана

23 вересня 2015 р., 12:59

Про це запевняв міліціонерів умовно покарений молодий мукачівець

Дільничний інспектор Мукачівського міськвідділу міліції Володимир Магоч отримав інформацію про те, що 24 - річний житель Мукачева зберігає вдома наркотики. Наркотичне зілля вилучено та направлено на дослідження.

Під час вилучення наркоречовини, правопорушник запевняв міліціонерів, що зберігав рослину виключно для власних потреб. В результаті проведеного огляду в помешканні, було виявлено та вилучено паперовий згорток в якому знаходилася суха подрібнена речовина рослинного походження, яка за своїми зовнішніми ознаками схожа на наркотичний засіб - марихуану вагою близько 50 грамів. Дана речовина вилучена та направлена на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

24-річного мукачівця запросили до міськвідділу міліції для дачі показів. У спілкуванні з правоохоронцем він розповів, що дану речовину зірвав біля лісу, згодом її висушив - суто для власного вживання, аби «іноді покурити».

Слідчим Мукачівського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання, наркотичних засобів, без мети збуту). Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Підозрюваний вже не вперше стає на криву стежину. Зараз він відбуває умовний термін покарання. Нещодавно суд визнав хлопця винним у вчиненні майнових злочинів і призначив йому умовний термін відбування покарання.


Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp