Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаля нагороджено нагрудним знаком за порятунок дітей (Фото)

23 вересня 2015 р., 16:13

Під час обстрілів на Луганщині

Геннадій Москаль зустрівся з головою Державної служби України з надзвичайних ситуацій Миколою Чечоткіним, котрий здійснив на Закарпаття короткочасну робочу поїздку. Керівники області та Держслужби обговорили проблеми, пов’язані із засухою (подібної засухи в Україні не було з 1921 року) та готовності області до повʼязаних із осінньо-зимовим періодом ризиків виникнення надзвичайних ситуацій. Г.Москаль зазначив, що обласне управління ДСНС виконує свої функції на належному рівні, жодних нарікань із боку ОДА до його роботи немає.

{g}

Наприкінці зустрічі М.Чечоткін виконав почесну місію – вручив голові ОДА нагрудний знак Державної служби України з надзвичайних ситуацій «Знак пошани». За словами голови Держслужби, Г.Москаль заслужив цю нагороду за організацію евакуації дітей з-під обстрілів на Луганщині в січні та лютому цього року. Тоді ряд населених пунктів (зокрема, Троїцьке біля Дебальцева та Кримське біля колишнього 31-го блокпосту на Бахмутці) були заблокованими, тому дітей і дорослих доводилося вивозити на безпечну територію броньованим транспортом під обстрілами бойовиків. Ніхто з людей у ході евакуації не постраждав, - повідомили у прес-службі Закарпатської ОДА.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp