Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сьогодні на Мукачівщині двічі збили людей на пішоходному переході

3 березня 2014 р., 14:58

Протягом одного дня на території Мукачева трапилось дві дорожньо-транспортні пригоди. В обох випадках водії здійснили наїзд на пішоходів у той момент, коли останні переходили дорогу по «зебрі».

Зранку до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від лікарів приймального відділення Мукачівської ЦРЛ про те, що до них доставлено травмовану 83-річну пенсіонерку. 

Зі слів очевидців, літня жінка переходила дорогу на пішохідному переході поблизу с.Зняцево, коли її збив автомобіль «Skoda Octavia», за кермом якого перебувала жінка. Рухаючись у напрямку Мукачева, водій, помітивши пішохода, не встигла вчасно пригальмувати. Внаслідок ДТП пенсіонерка отримала переломи ніг та плеча. 

Інше аналогічне ДТП, де автомобіль марки ВАЗ здійснив наїзд на пішохода, трапилось на території м.Мукачева. Зі слів потерпілого, на вул.Миру під час переходу дорожнього полотна по пішохідному переході, його збив водій «Жигулів». На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група та машина швидкої медичної допомоги. 32-річного мукачівця було доставлено до травматологічного відділення Мукачівської ЦРЛ. 

Обидва автомобілі поміщені на штрафмайданчик міськвідділу міліції. Відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Тривають слідчі перевірки.
Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp