Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті нелегально перевозять деревину (ФОТО)

25 вересня 2015 р., 18:01

За добу зафіксували два факти

Лише за одну добу працівники Тячівського РВ УМВС спільно з ДАЇ виявили два факти незаконного перевезення деревини без відповідних супровідних документів.

23 вересня 2015 року, близько півночі, в м. Тячів правоохоронці зупинили вантажний автомобіль «Урал» з причепом, який без відповідних документів, перевозив 23 метри кубічні деревини породи «Ялина».

Другий факт був виявлений того ж дня в селищі Дубове. Працівники Тячівського РВ УМВС, перебуваючи на чергуванні в складі слідчо-оперативної групи, зупинили вантажний автомобіль «Краз» за кермом якого перебував 33 річний мешканець с. Вільхівці, Тячівського району. Вантажівка перевозила 18 свіжозрізаних дерев породи «Бук». Жодних супровідних документів у водія не було.

Обидва автомобілі затримали та відправили на штраф майданчик. За даними фактами внесено відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань, проводиться розслідування.

Інформація Тячівського РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp