Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Князєв взув сиріт-переселенців (ФОТО)

25 вересня 2015 р., 20:01

Діти дуже раділи таким подарункам

10 пар спортивного взуття, від начальника закарпатської міліції Сергія Князєва, передали дітям-сиротам, переселенцям з Луганська.

 

Начальник кримінальної міліції у справах дітей УМВС в Закарпатській області Василь Мадяр та старший оперуповноважений Андрій Курта, навідались до навчального центру «Неємія», щоб виконати доручення керівника закарпатської міліції і передати вихованцям будинку сімейного типу, які зараз тут мешкають, спортивне взуття. Про кросівки діти попрохали під час бесіди з Сергієм Князєвим в Управлінні МВС в Закарпатській області, куди полковник запросив сиріт на частування.

Діти щиро зраділи вмісту коробок і відразу ж почали приміряти кросівки. Міліціонери подбали, щоб кожному взуття було до ноги. Навіть допомогли зі шнуруванням.

Вдячні вихованці просили передати подяку очільнику закарпатської міліції Сергію Князєву за турботу і запросили головного міліціонера області до себе, «на чай».

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp