Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Допоможіть! Зникла дівчина з Виноградова (Фото)

26 вересня 2015 р., 13:04

Уже не вперше...

25 вересня о 12.35 до виноградівських правоохоронців із заявою звернулась жінка повідомила про зникнення її 15-річної онуки. При собі дівчина мала телефон, яким і підтримувала зв'язок із бабусею, однак свого місця перебування не повідомляє.

Місяць тому підліток пішла з дому, де мешкає з бабусею і до цього часу не повернулася. Місце її перебування невідоме, але зв'язок із утікачкою є. Коли правоохоронці зв'язалися з дівчиною по телефону, вона запевнила, що з нею все гаразд і, що самостійно пішла з дому, бо "хоче пожити сама". Вона пообіцяла подзвонити бабусі і заспокоїти її.

Свого місця перебування дівчина відмовляється повідомляти міліціонерам. Відповідає, що зупинилася у друзів і через кілька днів сама повернеться додому. Це не перша її втеча. Минулого року юна виноградівка так само зникала з дому.

Правоохоронці вживають усіх заходів, щоб знайти і повернути дівчину. Звертаються до всіх небайдужих із проханням допомогти!

Опис: на вигляд 17 - 18 років, зріст до160 см., середньої тілобудови, обличчя овальне, брови прямі, очі сірі, ніс середній, волосся пряме, руде, довге.

Була одягнута в чорну балонову куртку, светр білого кольору з різнокольоровими квітами, світло-сірі джинси, взута в блакитні кросівки.

Особлива прикмета - шрам після операції у верхній частині живота.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp