Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На старт ДЮФЛ Закарпаття вийшли футболісти-десятирічки

26 вересня 2015 р., 20:47

Берегівчани очолили турнірну таблицю

На стадіоні Дьордя Борно в селі Яноші стартували ігри ДЮФЛ Закарпаття в віковій категорії 2005 року народження. Змагання команд даної вікової категорії відрізняються від старших команд U – 15 та U - 13 тим що ці команди грають на полях зменшених розмірів 60 х 40, в полі вісім польових гравців та воротар. Загалом участь в чемпіонаті ДЮФЛ Закарпаття в даній віковій категорії бере 20 команд розділених на три зони, - пише Вeregfutball.

Команда Берегівської районної ДЮСШ 2005 року народження, яку тренує Ігор Муска в першому матчі зустрічалася з однолітками ДЮСШ «Колос» Виноградівський район. Наші юнаки з перших хвилин заволоділи територіальною перевагою. Добре контролювали м’яч, організовували швидкі комбінаційні атаки. Вже на початку гри два рази в воротах суперника відзначився Артем Фулей. Наприкінці першої половини третій гол забив Даніел Тімофі. В другому таймі наші юнаки збавили оберти і доводили гру до фінального свистка, але лідер атак берегівчан Даніел Тімофі ще забив четвертого гола. В результаті більш ніж переконлива перемога .

В другому матчі підопічні Ігора Муски зустрічалися з минулорічним чемпіоном Закарпаття в даній віковій категорії ДЮСШ Іршава. Знову початок гри за нашими футболістами. І вже на 5 – ій хвилині Едуард Козик відзначив своє день народження забитим голом. Підопічні Сергія Білана побігли відігруватись. Але на підступах до воріт їм на заваді ставали Оскар Саєнко та Олександр Боднар. Відмінну гру на останньому рубежі продемонстрував наш воротар Михайло Цільо. В центрі півзахисту Флоріан Цібло підбирав м’ячі і організовував продумані атаки. На 23 – ій хвилині переможну крапку поставив Даніел Тімофі забивши другий гол. Таким чином друга поспіль перемога. На цей раз 2:0.

Після двох ігор вихованці Берегівської районної Д,ЮСШ очолили турнірну таблицю набравши 6 очок, забивши в ворота суперника шість і не пропустивши жодного м’яча. А завтра в Яношах на майданчику зі штучним покриттям, стартує ДЮФЛ Закарпаття серед хлопчиків 2006 – 07 років народження.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp