Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородець і "Шевроле" не отримав, і без грошей залишився

27 вересня 2015 р., 09:42

Перемога знову за шахраєм...

На гачок зловмисника потрапив 35-річний місцевий мешканець. Чоловік переказав на рахунок зловмисника 15000 гривень за нібито виграний автомобіль «Шевроле».

Із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 35-річний житель міста про те, що 21 вересня, близько 6-ї години ранку, на його мобільний телефон надійшло СМС повідомлення з текстом про ніби-то виграний автомобіль «Шевроле». Але для його отримання потрібно сплатити 1% від вартості транспортного засобу, тобто 15000 гривень.

Зазначену грошову суму, ужгородець сплатив. Після перерахунку грошей на його мобільний телефон надійшов дзвінок. Невідома особа представилася працівником банку. У телефонній розмові псевдо-банкір повідомив ужгородцю, що для отримання призу, необхідно сплатити другу частину грошових коштів. Вразі несплати, «приз» чоловік не отримає.

Правоохоронці вкотре закликають громадян не вірити подібним СМС-повідомленням, не перераховувати свої гроші за ніби-то виграний приз. Пам’ятайте, збереження ваших коштів у таких випадках, залежить тільки від вас. А якщо вас все ж таки ошукали, обов’язково звертайтеся до міськвідділу міліції або телефонуйте на «102».

Інформація Ужгородського МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp