Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З нагоди Дня міста ужгородці отримали "по заслугам" (ФОТО)

27 вересня 2015 р., 20:00

На традиційному міському Віче відзначили тих, хто працює на благо Ужгороді, і тих, хто віддав життя за мир у державі.

Вчора, 26 вересня, у приміщенні міської ради відбулося традиційне святкове Віче. На заході традиційно відзначили почесними відзнаками Ужгородської міської ради містян,які досягли успіху у різних сферах діяльності: у сфері освіти нагородили  Юрія Попика, професора, винахідника, автора численних наукових видань, одного з фундаторів з підготовки спеціалістів в галузі "Фізика напівпровідників", у сфері загальна та середня спеціальна освіти відзнаку отримав директор Ужгородської класичної гімназії Сергію Роману, у сфері дошкільного виховання - Зінаїда Зінич та Скороходова Тетяна.А у номінації "Розвиток науки, техніки та Інноваційних технологій" нагородили Анатолія Осадчого, лікаря сектору медичного забезпечення УМВС у Закарпатській області, Також доктору хімічних наук Йосипу Балогу. 

 

У номінації " Архітектура, планування та благоустрій міста нагороду отримав Юрій Келемен, голова товариства забудовників "Верховинська". У номінації "Діяльність у сфері друкованих та електронних ЗМІ відзначили Мирослава Домище, директору Департаменту прав споживачів Міжнародної служби порятунку. у номінації "Діяльність у сфері музичної культури, театрального мистецтва, народної творчості музейної та бібліотечної справи" відзначили Народний фолькльорно-етнографічний ансамбль "Ужгород", а також - засновника та керівника "Дитячої Академії Танцю" Еріка Сачка, у номінації "Діяльність у сфері молодіжної політики фізкультури і спорту" нагороду отримав старший викладач з волейболу Закарпатської обласної дитячо-юнацької спортивної школи управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Володимир Созанський та Президент футбольного клубу "Ужгород" Андрій Андріїв.

А у номінаціях "Діяльність об’єднань громадян в інтересах територіальної громади міста" та "Громадська діяльність нагородили Гранта Гудманяна та Володимира Кульнєва.

Без відзнак не залишилися і цьогорічні випускники ужгородських шкіл, які склали ЗНО на 200 балів.

Окрім того, нагороди вручили і новим Почесним громадянам Ужгорода: Олегу Галику, заступнику голови Закарпатського об’єднання "Просвіта", а також - Президенту асоціації міст-побратимів Ужгород-Корвалліс Пітеру Боберу. А ще Почесними громадянами Ужгорода (посмертно) стали полеглі на фронті Герої:солдати Андрій Палій та Ігор Розлуцький, старший солдат Олександр Капуш та майор Віталій Постолакі. Полеглих воїнів вшанували хвилиною мовчання, а також з розчулиними серцями всі слухали виступ матері майора Постолакі, котра наголосила, що загиблих Героїв треба пам’ятати завжди!


Після святкового міського Віче відбувся і святковий концерт за участі ужгородських артистів.

Вікторія Лисюк, "Час Закарпаття"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp