Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Закарпатті вилучили контрафактний алкоголь на суму мільйон гривень (Фото)

28 вересня 2015 р., 12:32

Алкоголь знайшли на Тячівщині

Працівники оперативного та слідчого підрозділів ГУ ДФС у Закарпатській області в одному з населених пунктів Тячівського району виявили та вилучили 20 600 пляшок алкогольної продукції. На пляшках з алкоголем містились марки акцизного податку України з явними ознаками підробки. Орієнтовна вартість вилучених підакцизних товарів становить 1млн 150 тис. грн.

Заходи із протидії незаконному обігу підакцизних товарів проводились в рамках операції «Акциз – 2015» та оперативно-слідчих дій, пов’язаних з розслідуванням кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України.

Слідчі дії, здійснювались на підставі ухвал Ужгородського міськрайсуду.

Так, наприклад, за однією з адрес виявлено та вилучено горілчану продукцію вітчизняного виробництва в асортименті загальною кількістю 1100 пляшок.

Інший приклад, в результаті проведення огляду виявлено та вилучено коньячні вироби, вино та горілку загальною кількістю 15022 пляшок.

Варто зазначити, що всі вилучення було здійснено в одному і тому ж населеному пункті Тячівського району. Всього було проведено працівниками оперативного та слідчого управлінь ГУ ДФС у Закарпатській області 2 обшуки та 4 огляди.

Наразі слідчі дії тривають.

Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp