Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нові деталі затримання грузина-злочинця у Нижніх Воротах

29 вересня 2015 р., 11:11

Чоловік намагався втекти від правоохоронців

Учора в рамках проведення спільних заходів щодо протидії нелегальній міграції на Закарпатті було виявлено та затримано злочинця, який розшукувався за крадіжку, - йдеться у повідомленні прес-служби Держприкордонслужби України.

Спільний наряд у складі прикордонників Мукачівського загону, МВС та ДФС зупинили на контрольному посту в районі населеного пункту Нижні Ворота автомобіль «Шевроле Авео» для перевірки. З`ясувалося, що окрім водія, громадянина України, в автівці їхало ще двоє пасажирів – наш співвітчизник та громадянин Грузії. Причому грузин мав посвідку на постійне місце проживання в Україні. У ході вивчення документу прикордонники з’ясували, що вона йому не належить. Оцінивши ситуацію, громадянин Грузії спробував втекти, однак був відразу затриманий правоохоронцями. Також за результатами фільтраційно-перевірочних заходів було встановлено, що його розшукували працівники міліції міста Києва за скоєння крадіжки.

В даний час встановлюються всі обставини.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp