Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські баскетболісти стали призерами міжнародного турніру (Фото)

29 вересня 2015 р., 12:29

Важка та довга дорога відзначилась на результатах наших спортсменів

25-27 вересня в місті Рівне відбувся міжнародний турнір "Дружба". В турнірі, крім ужгородців, взяли участь БК "Тейваз" з м. Київ, ЦОР "Вікторія" з м. Брест та СДЮШОР м. Рівне.

В перший ігровий день ужгородці після важкого переїзду програли БК "Тейваз" м. Київ з рахунком 46-56, а Рівне обіграли гостів з Бресту з рахунком 56-50.

Наступного дня БК "Тейваз" вирвав перемогу у білорусів з рахунком 54-52, ужгородські юнаки в надскладній грі обіграли господарів турніру 43-38. В останній день змагань наші юнаки знову з перемогою, на цей раз обіграли Брест 54-42, а СДЮШОР м. Рівне обіграли БК "Тейваз" з м. Київ з рахунком 54-46.

В підсумку три команди закінчили турнір з однаковою кількістю очок, а різниця забитих та пропущених кращою виявилася у Рівного, другий - Київ, а ужгородці - лише треті.

Гравця нашої команди Леонова Антона визнали кращим нападником турніра.

Олександр Зубковський, тренер команди стверджує: "Такі турніри дуже необхідні не тільки для дітей, які вже через місяць стартують у Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі, а також для нас - тренерів, для отримання інформації про слабкі місця команди, над чим треба попрацювати до старту чемпіонату. Крім цього можна повчитися у організаторів цього чудового турніру: кожен учасник отримав цінні подарунки, змагалися учасники у чудовому залі, повне забезпечення транспортом команд, відзначили спортсменів у різних номінаціях, фотографії на пам'ять і ще багато всього. Словом, емоції переповнюють!"

Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp