Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Лише 14 із 60 депутатів Ужгородської міськради прозвітували перед виборцями про свою роботу

30 вересня 2015 р., 11:46

Із них лише один подав до міськради звіт про те, що він казав своїм виборцям

Індекс публічності депутатів Ужгородської міської ради за останній рік знизився на 6 %. Про це повідомив координатор кампанії вимірювання Індексу публічності в Ужгороді Ярослав Гулан на прес-конференції в Ужгороді.

«Ужгородські депутати вперто не хочуть звітувати перед своїми виборцями про пророблену роботу – заявив Гулан. – Індивідуально прозвітували своїм виборцям лише 14 депутатів із 60. І лише один із них подав до міськради звіт про те, що він говорив виборцям».

Індекс публічності – це спільний проект ОПОРИ та мережі партнерів, який реалізовується уже третій рік поспіль й має на меті оцінити, наскільки публічно приймаються рішення і втілюється в життя політика муніципалітетів, і яким є внесок основних суб’єктів місцевого самоврядування – міського голови, депутатів та виконавчих органів – в цей процес. Кожного року презентація результатів вимірювання приурочується до Міжнародного дня Права знати, що святкується 28 вересня.

Дослідження 2015 року охопило усі обласні центри країни (окрім Донецька, Луганська та Сімферополя), а його результати дозволили проаналізувати і порівняти публічність муніципалітетів в цілому, а також сформувати окремий рейтинг публічності міських голів, виконавчих органів та депутатського корпусу.

Час Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp