Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

3 закарпатські підприємства перемогли у Всеукраїнському рейтингу «Сумлінні платники податків – 2014» (ФОТО)

30 вересня 2015 р., 15:01

Нагородження відбулося позавчора у Львові

28 вересня, у м. Львів відбулись урочистості з нагоди вручення дипломів переможцям ІІ туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2014» 3-х західних областей України. Окрім представників Львівщини, нагородили також підприємцв Івано-Франківської та Закарпатської областей. Переможців нагородив особисто Президент Асоціації платників податків України Грігол Катамадзе. 



У заході також узяли участь Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, мер Львова Андрій Садовий та начальник Головного управління Державної фіскальної служби України у Львівській області Ігор Кондро. Перемогу у І турі Рейтингу в Закарпатській області здобули 6 підприємств, з яких 3 стали переможцями на Всеукраїнському рівні. 

Серед них: СП ТОВ «Д'юті Фрі Трейдінг», ТОВ «Прогрес-С» та МП «Прокк». Характерно, що ТОВ «Прогрес-С» (директор Олександр Дідович) отримало перемогу у ІІ турі втретє, СП ТОВ «Д'юті Фрі Трейдінг» (керівник Володимир Суліма) – вдруге, а МП «Прокк» (керівник Володимир Кобаль) – вперше. Вітаємо переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2014» та бажаємо їм подальшого зростання! 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp