Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатку зґвалтував товариш по чарці

30 вересня 2015 р., 21:01

Чоловік відповість за все перед законом

У смт. Великий Березняний зґвалтовали жінку. Її кривднику, жителю Великого Березного, оголосили про підозру.

До Перечинського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 35–річного жителя Великого Березного, що невідомі особи спричинили незначні тілесні ушкодження та зґвалтували його 24-річну співмешканку. Кривдником виявився 34–річний сусід.

Як розповіла потерпіла, ще з самого ранку сусіда зайшов до їхньої хати і всі троє «пригощалися». Після обіду співмешканець поїхав на роботу і жінка з сусідом залишились наодинці. Гість запропонував сусідці піти до його хати, «щоб показати свій будинок, ближче познайомитися та пригоститися». І хоч знайомі вони були усього три дні, жінка погодилася. В новому будинку продовжили випивати, після чого чоловік почав відверто чіплятися до «подруги по чарці». Жінка відповіла відмовою, однак господар будинку не стерпів такої образи. Побив гостю та зґвалтував.

Дану подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.152 Кримінального кодексу України (Зґвалтування). Триває слідство.

Перечинський РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp