Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В УжНУ побільшало заслужених професорів (ФОТО)

1 жовтня 2015 р., 21:30

Це звання здобули ще два науковці.

30 вересня на засіданні Вченої ради Ужгородського університету надали достойникам почесного звання «Заслужений професор УжНУ», затвердили план роботи Вченої ради на 2015–2016 навчальний рік, положення про присвоєння вчених звань, теми дисертаційних досліджень, перелік рекомендованих до друку видань тощо.

 

Із шістдесяти шести членів Вченої ради в нинішньому засіданні взяли участь п’ятдесят один.

Вчена рада проголосувала за надання почесне звання «Заслужений професор УжНУ» двом досвідченим науковцям – доктору хімічних наук, професору кафедри аналітичної хімії Ярославу Рудольфовичу Базелю та доктору хімічних наук, професору кафедри екології та охорони навколишнього середовища Степану Юрійовичу Чундаку.

Серед конкурсних справ була тільки одна – обрання на посаду професора кафедри адміністративного, фінансового, інформаційного та європейського публічного права Миколу Васильовича Сідака. Вчена рада схвалила його обрання на відповідну посаду, а також затвердила науковця як здобувача вченого звання професора.

Надали вчених звань доцентів двом науковцям кафедри кібернетики та прикладної математики – Юрію Юрійовичу Млавцю та Оксані Юріївні Мулесі.

Під час засідання Вченої ради затвердили п’ять тем дисертацій науковців у галузях фізики, історії, економіки та юриспруденції.

Іванка Когутич, Медіацентр УжНУ



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp