Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У лісах Закарпаття схована небезпека (Фото)

2 жовтня 2015 р., 11:08

Вже стільки років минуло з часів Другої світової війни, а ми доі чуємо її відлуння

Значний арсенал боєприпасів виявили протягом останніх двох днів на Рахівщині, поблизу с. Лазещина. 30 вересня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чоловіка, який пішов до лісу за 3 км від населеного пункту збирати гриби, а знайшов два вибухонебезпечні предмети. Фахівці групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення, прибувши наступного дня на місце події, провели контрольний огляд місцевості й виявили ще понад два десятки боєприпасів.

{g}

Знайдені ВНП спеціалісти ідентифікували як два артилерійські снаряди калібром 152 мм і 24 артснаряди калібром 76 мм. Усі вони пролежали в закарпатській землі з часів Другої світової війни. Вибухонебезпечні предмети транспортували до мармурового кар’єру «Трибушани», що в с. Ділове, й о 18:00 знешкодили.

Шановні закарпатці! Будьте обережні під час відпочинку в лісі, адже будь-якої миті ви можете натрапити на вибухівку. Якщо ви знайшли підозрілу річ, у жодному разі не чіпайте її руками і не намагайтеся самостійно знешкодити небезпечний предмет. Замість цього розмістіть поруч із місцем знахідки попереджувальні знаки (огорожу, червону стрічку тощо) й повідомте про виявлений ВНП до оперативно-рятувальної служби за номером 101.



У ДСНС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp