Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чудовий вечір влаштували в Ужгороді на честь музики (Фото)

2 жовтня 2015 р., 11:46

Тут не існує кордонів, музику зрозуміє кожен

1 жовтня меломани відзначають Міжнародний день музики – мистецтва, для якого не існує ні мовних кордонів, ані вікових обмежень, яке в усій своїй різноманітності здатне торкнути всіх і наповнити кожне серце.

Яка музика до вподоби Володимиру Співаку – закарпатці знають добре й багато з них поділяють смаки художнього керівника та диригента естрадно-духового оркестру Закарпатської обласної філармонії.

{g}

З нагоди свята колектив підготував насичену концертну програму з відомих хітів та нових композицій у своєму репертуарі. Зокрема, оркестр виконав однойменну композицію з мюзиклу "Нью-Йорк, Нью-Йорк", попурі на теми мелодій до кінофільму "Серенада сонячної долини", фантазії на теми пісень ліверпульської четвірки "The Beatles" та "Bohemian rhapsody" легендарного британського турту "Queen". Прикрасила гру оркестру дебютним виступом солістка Ірина Філіпенко з піснею "Весна" в аранжуванні В.Конончука та джазовим шлягером XX століття "All of me".

До слова, святкування Міжнародного дня музики започаткували рівно 40 років тому з ініціативи Міжнародної музичної ради та за підтримки ЮНЕСКО. В цей день прийнято виконувати твори, що стали надбанням світової музичної культури – естрадно-духовий оркестр із завданням, як завжди, впорався блискуче! Наступного разу колектив виступить на честь не менш цінного для закарпатських меломанів свята – 10-річчя від дня свого заснування, яке оркестр відзначатиме наприкінці листопада.
Управління Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp