Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Призначення Андріїва, Волошина та Травіної визнано незаконними

2 жовтня 2015 р., 17:06

У посадовців є 10 днів на оскарження, в інакшому випадку на них чекає виселення з кабінетів

Сьогодні суддя Ужгородського міськрайонного суду Оксана Монич зачитала вирок у справі за позовом громадських активістів проти Ужгородської міської ради. Нагадаємо: активісти просили суд визнати протиправними рішення міської ради від 20 листопада 2014 року про призначення Богдана Андріїва секретарем міськради, Даніели Геворкян – керуючої справами виконкому, Івана Волошина та Ольгу Травіну – заступниками міського голови, а також обрання нового складу виконавчого комітету.

Вирок судді Монич був на користь громадських активістів. Тобто, суд визнав, що Андріїва, Геворкян, Волошина, Травіну та склад виконавчого комітету затвердили на засіданні Ужгородської міської ради з порушенням регламенту та постановив скасувати ці рішення.

Однак це не означає, що заступники міського голови Ужгорода, секретар ради та керуюча справами виконкому можуть виселятися зі своїх кабінетів. У них є 10 днів на те, аби подати апеляцію – тоді розгляд справи продовжиться вже у Львівському апеляційному суді.

"Про Захід"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp