Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У центрі Ужгорода жорстоко побили молоду сім’ю (Відео)

2 жовтня 2015 р., 17:40

Нападник не зупинило навіть немовля у візочку

В Ужгороді на вулиці Швабській група невідомих скоїла жорстокий напад та пограбувала молодого чоловіка та жінку. 

Як розповіла потерпіла Тетяна С. (прізвища потерпілих не вказані з метою безпеки, − Авт.), вони з чоловіком та півторарічною дитинкою вечеряли у піцерії “Крейзі Роккі” та якраз розрахувалися і збиралися додому. Тетяна чекала чоловіка Дмитра на вулиці, доки той розрахується. В той час навпроти виходу із закладу двоє чоловіків у стані алкогольного сп’яніння емоційно виясняли між собою стосунки, і в якийсь момент вони вчепилися до перехожих − хлопця і дівчини. Однак останнім вдалося від них вихопитися, інформує ПроЗахід

За інцидентом спостерігала група жінок і чоловіків, що мешкають у приватному обійсті на протилежному боці вулиці, і які, вочевидь, є знайомими чи родичами двох нетверезих чоловіків. На якийсь момент ситуація наче заспокоїлася. Але тут зненацька, абсолютно без якихось на те причин, група осіб з протилежного боку Швабської ринулася до входу в “Крейзі Роккі”, де в той час знаходилися відвідувачі та чоловік Тетяни. Чоловік, коли побачив роздратовану групу людей, завбачливо відвів Тетяну із візочком у бік. 

Всі подальші події відбулися за якихось дві хвилини і захопили людей зненацька без можливості бодай зорієнтуватися в тому, що відбувається. 

Один з чоловіків із групи осіб, яка скоїла напад, приніс із собою грубу палицю, якою з наскоку вдарив Дмитра С. по голові. Удар був такої сили, що палиця розламалася на кілька частин, а Дмитра просто збило з ніг, і на якийсь момент він втратив свідомість. 

Як можна побачити на відео, яке вдалося отримати із камер спостережень, нападники не вгамовувалися, а намагалися ще раз вдарити когось із відвідувачів. Однак хтось із своїх же відтягнув чоловіка з палицею геть. Тетяна каже, що все відбулося так швидко, що вона геть розгубилася, тим паче, що у візочку у неї спала маленька донька. Раптом у якийсь момент близько 5-ро жінок з групи нападників, оточили її та почали наносити побої. А одна з них схопила Тетяну за волосся та била головою об коліно. Очевидно, в якусь мить нападниці помітили на шиї у Тетяни масивну золоту прикрасу та зірвали ланцюжок. Одразу ж після пограбування група осіб втекла з місця події до себе у двір. Тим більше, що із закладу вийшов персонал на підмогу. Оговтавшись від побоїв Тетяна написала заяву в міліцію про напад та пограбування. А також засвідчила нанесені побої у встановленому законом порядку. Дмитра С. одразу ж помістили у стаціонар міської лікарні із травмами середнього стану важкості. Наразі чоловік все ще оговтується від травми та продовжує лікування. 

Як повідомила прес-секретар Ужгородського МВ УМВС України Діана Дорогій, слідчим відділом Ужгородського МВ УМВСУ відкрито кримінальне провадження за частиною другою статті 186-ї ККУ (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4-х до 6-ти років. Наразі триває досудове слідство.

Йончі 02.10.2015 23:08 IP: 239.83.229.37
Питання до Ужгородського МВ УМВС чи знайшли цих отморозків??????

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp