Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Таланти без обмежень: закарпатці з особливими потребами взяли участь у словацькому фестивалі (ФОТО)

2 жовтня 2015 р., 23:13

Дійство відбулося 28-29 вересня у Михайлівцях

Кожна людина прагне досягти чогось у житті: реалізувати свої вміння, таланти, та здібності до чогось. Хтось співає, хтось танцює, хтось віддається театральній справі чи кіно. Люди з інвалідністю - не виняток, попри те, що їм часом дуже важко рухатися, вони дуже талановиті! Ці люди прекрасно танцюють у візках, співають, вишивають, малюють та в’яжуть.

 

Днями закарпатці з особливими потребами поїхали до Словаччини, аби подарувати сусідам свої таланти. У Михайлівцях відбувся дводенний щорічний музичний фестиваль «Серце, як дар». Серед учасників дійства були діти та дорослі з обмеженими можливостями зі Словаччини, Польщі, Угорщини, Хорватії, Сербії та України. Закарпатський край на фестивалі представляли Віктор Базько, Марія Цуркан та Вікторія Лисюк. Вони підкорювали глядачів співочими та танцювальними талантами.

 

Органіатором фестивалю «Серце, як дар» стала Михайловецька районна рада Словацької асоціації інвалідів (президент Ева Хлодінкова).

Для закарпатців з вадами здоров’я ця подорож стала можливою за ініціативи членів Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату на чолі Олександром Лизанецем, а також - Закарпатського обласного центру спорту для інвалідів «Інваспорт» , який очолює Андрій Чегіль.

Протягом двох днів учасники фестивалю віддано тішили глядачів своїми талантами: співали танцювали та вражали театралізованими сценками про традиції своїх країн, неодноразово доводячи те, що таланти не мають обмежень попри все.

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp