Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У вас Fiat? Тоді вам це варто знати!

3 жовтня 2015 р., 14:29

Автоконцерн Fiat Chrysler Automobiles NV (FCA) занижував дані про кількість смертей і травм, що відбулися в результаті пригод за участю автомобілів компанії.

Про це заявило Національне управління безпеки дорожнього руху (National Highway Traffic Safety Administration, NHTSA), пише expres.ua.

Цю та іншу інформацію про інциденти компанія приховувала протягом невизначеного часу, наголошується в повідомленні NHTSA.

Управління повідомило компанію про проблему в липні 2015 року. Пізніше в ході розслідування були виявлені значні діри у звітності Fiat Chrysler. При цьому точна кількість невідповідностей не повідомляється.

Автоконцерн заявив про виявлення всіх невідповідностей і відправці відомостей про них регулюючим органам. Fiat Chrysler також повідомив про те, що “націлений на ретельне розслідування і повне виправлення помилок”.

Як повідомлялося, в липні компанія була оштрафована американськими регуляторами на $ 105 млн через порушення при відкликанні автомобілів і неякісного ремонту.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp