Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міліція Берегівщини охоронятиме 50 дільниць

3 жовтня 2015 р., 16:50

Учора в Берегівському райвідділі міліції відбувся брифінг. Керівник міліції підполковник Василь Рябінчак розповів представникам місцевих ЗМІ про вимоги закону щодо проведення виборів, які відбудуться 25 жовтня.

Відповідно до чинного законодавства, міліція повинна забезпечити належну охорону громадського порядку та безпеку громадян під час проведення виборів.

Правопорядок на території 50 виборчих дільниць, які діятимуть на території м.Берегово та Берегівського району, підтримуватимуть співробітники Берегівського райвідділу міліції. На допомогу їм будуть залучені працівники МНС, УМВС області та прикордонники. Також задіюватимуть членів громадських формувань, ветеранів та пенсіонерів ОВС.

Василь Рябінчак закцентував увагу представників ЗМІ на те, що законодавецьпосилив відповідальністі за порушення виборчих прав громадян. Дії,передбачені ч.4 ст.160 (Порушення законодавства про референдум) Кримінального кодексу України підпадають під категорію тяжких злочинів і передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до семи років.

На завершення керівник міліції наголосив, що з метою проведення місцевих виборів в рамках закону, суб’єктам виборчого процесу необхідно неухильно дотримуватися чинного законодавства та діяти виключно у правовому полі.

Про факти порушення виборчого законодавства мешканці міста Берегово таБерегівського району можуть інформувати за тел.(03141) 4-25-02, «102» або особисто до Берегівського РВ УМВС за адресою: м.Берегово, вул.Сечені,13.Правоохоронці проводитимуть перевірку за всіма повідомленнями.

Інформація Берегівського РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp