Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Юні закарпатські хокеїсти взяли участь у хокейному турнірі у Вінниці

5 жовтня 2015 р., 08:22

Першість виборола київська команда.

Закарпатські юні хокеїсти цими днями змагалися у Всеукраїнському турнірі пам’яті В. Школьного, який проходив у Вінниці. За першість боролися 6 команд. Наші хлопці 2002-2003 років народження грали у збірній Калуш – Ужгород «Олімпія – Спартак». У такому складі команда вийшла на лід вперше. Зокрема «Олімпія – Спартак» брала участь у п’яти поєдинках, однак у жодному з них не здобула перемогу. Так, у окремих іграх розрив у балах був значний, проте у такому спорті, як хокей – немає місця для песимізму. Це підтвердили як тренери так і юні спортсмени.

Зокрема, тренер Андрій Максимович зазначив, що незважаючи на результати, він задоволений грою своїх вихованців. Адже зазвичай команди, які беруть участь у подібного роду турнірах, – тренуються на льоду упродовж усього року. Наші ж спортсмени, на жаль, поки що такої можливості не мають. Тому сьогодні ще зарано очікувати від них перемоги. Однак радує, що наші хлопці проявляють силу духу, мужність та бажання рухатися вперед. А кожна нова гра – досвід, саме здобути останній і мали за мету наші спортсмени.

До слова, першість у турнірі виборола команда міста Київ «Сокіл».

Віримо, що попереду закарпатських хокеїстів чекає ще чимало перемог!

iceland.com.ua


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp