Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Юнаки "Севлюша" не мають проблем з футболістами "Дийдо" (ФОТО)

5 жовтня 2015 р., 13:02

У протистоянні юнацьких колективів "Дийдо" (Дийда) та виноградівського "Севлюша" сильнішими виявились останні.

Юнаки з Виноградова набрали чудову форму, що й довели у сьогоднішньому матчі.

На старті зустрічі уже в першій атаці гостей Богдан Котляр пробивав з досить гострого кута з лету - м'яч влучив у поперечку. Ще одне добивання взяв на себе голкіпер.

Виноградівці атакували, здебільшого, за рахунок довгих верхових передач, які часто-густо залишали позаду оборонців господарів.

У першій десятихвилинці ще одну гольову нагоду не зміг реалізувати футболіст "Севлюша" Богдан Котляр, якому не вистачило холоднокровності.

Відповідь "Дийдо" не забарилася. Спочатку Ласло Мартін вийшов на оперативний простір, проте пробив у сітку зовнішнього боку. А ще через кілька миттєвостей стандарт у виконанні господарів міг закінчитись взяттям воріт. У один дотик небезпечно пробивав Іван Пилипканич, якому забракло кількох сантиметрів, щоб записати своє ім'я у протокол.

Тим не менш, незважаючи на поодинокі епізоди створені футболістами "Дийдо" діяли вони другим номером. Виноградівці значно технічніше розпоряджалися м'ячем, швидко переходили в атаку і завершували більшість своїх атак ударами по воротах.

У середині тайму команди обмінялися гострими моментами після виконання стандартів прямими ударами. Гостріше, все ж, було у гостей, оскільки ті мали ще й добивання. Та, зрештою, відкрити рахунок командам не вдалось ні з гри, ні зі стандартів.

Принаймні, до цього відрізку часу. Друга половина тайму виявилась пліднішою на голи. Спочатку, тривала атака "Дийдо" завершилась пасом на Габора Галаса, який з позиції лівого інсайда пробивав на виконання у дальній кут. І тільки стійка врятувала від голу.

Гості з цього приводу, навіть, не думали втрачати самоконтроль та продовжили гнути свою лінію. В кінці кінців, це принесло свої дивіденди - "Севлюш" відкрив рахунок у матчі. Знову дальній пас розрізав оборону суперника і форвард виноградівців Михайло Міговк, кілька метрів пройшовши з м'ячем правим флангом, точно пробив мимо воротаря - 0:1.

Виноградівці не скидали обертів і вже через хвилину сконструювали ще один гол, автором, якого став Богдан Котляр. Хлопець опинився найспритнішим у штрафному майданчику господарів - 0:2.

Провали у центрі захисту "Дийдо" ставали все більш фатальними. Так, після виносу кіпера виноградівців з власних воріт м'яч швидко опинився на половині поля суперника. Невдала гра на другому поверсі і вихід тет-а-тет Євгена Товта з воротарем. Перший удар взяв на себе страж воріт, а на добиванні, здавалося, вже ніхто не завадить відзначитись. Та удар з 7-ми метрів по незахищеним воротам прийшовся у поперечку.
0:2 - на цьому команди й закінчили першу половину зустрічі.

Другий тайм активніше почали виноградівці, але саме "Дийдо" отримав чудовий шанс на скорочення рахунку: Ласло Мартін з лічених метрів не влучив у рамку воріт після добивання.

Не забиваєш ти - забивають тобі. Це вічне правило, вкотре, спрацювало на початку другого тайму. Михайло Міговк, як на велосипеді увійшов у штрафну, виклав під удар партнеру, але оборонці завадили пробити. Не надовго: підберання було за виноградівцями і удар низом з-за меж карної зони дозволяє оформити третій м'яч. Відзначився Іван Чізмар.

Комфортний рахунок дав можливість виноградівським футболістам дещо перевести подих та розслабитись. Проте амбітний тренер Іван Бровдій регулярно тримав своїх підопічних зарядженими на боротьбу. Відтак, виноградівці повинні були забивати ще й четвертий. Проте не вдалося перехетрити кіпера елегантно його перекидаючи.

Вже ближче під завершення гри господарі отримали право на пробиття одинадцятиметрового. Шанс забити бодай гол престижу. Претензій до судді бути не може: пенальті, більш ніж, очевидний. Іван Пилипканич впевнено реалізував вирок.

Виноградівці, певно, подумали, що вони не гірші за супернка і через кілька хвилин рефері призначив пенальті на протилежній стороні. Проте Ігор Попов не зумів переграти воротаря та встановити розгромний рахунок матчу.

У підсумку, юнаки виноградівського "Севлюша" впевнено переграли своїх опонентів з різницею у два голи.


Арбітр: Юрій Шимон (Ужгород)
Асистенти: Ігор Гарлач, Ілля Вовчанський, Михайло Митровський (Ужгород)
Делегат: Василь Козик

"Дийдо" - "Севлюш" Виноградів 1:3

Голи: Пилипканич, 56, - Міговк, 29, Котляр, 31, Чізмар, 40.

"Дийдо": Едуард Фединишинець, Валентин Могіш, Олексій Рибинський, Габор Галас, Олег Банга, Адам Барта, Ласло Мартін, Крістіан Баратей, Іван Пилипканич, Алекс Вейг, Томаш Мішкай.
На заміні: Даніель Бодак, Крістіан Кіш, Томаш Боднар, Крістіан Товт, Ерік Корлат, Анатолій Гавріш, Мішель Поп, Янош Андрашко.
Тренер: Фединишинець С.

"Севлюш": Василь Марушка, Ігор Попов, Тарас Тромбола, Олександр Байдак, Юрій Яцкулинець, Роман Орос, Сергій Свереняк, Богдан Котляр, Михайло Міговк, Євген Товт, Іван Чізмар.
На заміні: Віталій Копич, Юрій Рева, Віталій Козаченко, Сергій Липей.
Тренер: Іван Бровдій.

Попереджені: Габор Галас, Крістіан Баратей, Даніель Бодак - Ігор Попов, Віталій Козаченко.

На 68 хв. Ігор Попов ("Севлюш") не реалізував пенальті.Олександр КУРТА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp