Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Начальника та інспектора митного посту «Ужгород» затримали за одержання хабара

5 жовтня 2015 р., 13:42

Тепер вони відповідатимуть перед судом

Прокуратурою Закарпатської області завершено досудове розслідування та скеровано до суду кримінальне провадження за підозрою начальника відділу митного оформлення та його підлеглого інспектора МП «Ужгород», затриманих при одержанні чергової суми «регулярних поборів», які вони систематично вимагали та отримували від перевізників.

Досудовим розслідуванням встановлено, що вказані працівники митниці за попередньою змовою групою осіб, одержували неправомірну вигоду від мешканців області за сприяння з використанням службового становища у безперешкодному митному оформленні транспортних засобів вказаних осіб та товарів, що ними переміщувались через митний кордон України.

Працівникам митниці згідно санкції ч. 3 ст. 368 КК України загрожує покарання у вигляді позбавлення волі п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Відділ організації прийому громадян,розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістюпрокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp