Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про роботу нардепів ужгородцям розкаже "ОПОРА"

5 жовтня 2015 р., 17:01

Вже у середу, 7 жовтня.

У четвер, 07 жовтня, у місті Ужгород, в конференц-залі готелю Дует Плюс (вул. Кошицька, 6, м. Ужгород, ІІ поверх) представники громадянської мережі «Опора» оприлюднять результати дослідження на тему «Парламентська діяльність народних депутатів Закарпаття: підсумок роботи, шляхи вдосконалення». Захід відбудеться о 16:00.

Координатор мережі на Закарпатті Володимир Феськов презентує результати кампанії «Опори» з моніторингу діяльності депутатів-мажоритарників Закарпаття. Детальніше розкаже про особливості роботи депутатів, які представляють 68, 72 та 73 виборчі округи. Окремо, на заході буде приділена увага можливостям виборців контролювати та оцінювати роботу своїх представників у парламенті, а також взаємодіяти з ними, вирішуючи локальні проблеми в законодавчій площині; та проблемам, які існують в середовищі і потребують вирішення в законодавчій площині. Тож запрошуються представники ЗМІ, громадські активісти, представники партій та інші активні за позицією люди.

Захід здійснюється громадянською мережею ОПОРА за підтримки Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво».

ОПОРА



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp